Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Galda de Jos, amendat de jandarmi pentru că nu a vrut să părăsească un local din Alba Iulia

Publicat

 masina jandarmiUn bărbat în vârstă de 44 de ani din Glada de Jos a fost sancţionat de jandarmi pentru că nu a vrut să plece dintr-un bar situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia. Bărbatul era in stare avansată de ebrietate şi dorea să primească în continuare de băut.

Fiind refuzat atunci când a mai cerut de băut, clientul a devenit recalcitrant și i-a jignit pe barman și proprietarul localului, tulburând activitatea în incintă timp de câteva zeci de minute.

În cele din urmă a consimţit să plece, nu înainte de a le spune că se va întoarce “imediat ce găseşte o bâtă” cu ajutorul căreia să-i convingă probabil să-l servească în continuare cu alcool.

Un echipaj de jandarmerie, anunţat prin apel la 112, l-a depistat în preajma barului, înainte de a-şi pune în aplicare intenţiile şi l-a convins să revină la gânduri mai bune.

Identificat ca fiind D.C. din comuna Galda de Jos, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei şi i s-a pus în vedere ca pe viitor să evite un astfel de comportament, neagreat de societate şi sancţionat de lege.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax