Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Gârbova prins de polițiști în timp ce tăia fără drept arbori în localitatea Sălciua de Sus

Publicat

Polițiștii de la Sălciua au depistat un bărbat de 44 de ani din comuna Gârbova, care tăia fără autorizație arbori de esență foioasă. În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că în ultimele 5 luni  barbatul ajutat de un minor a tăiat și furat în total 41 de arbori.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 septembrie 2018, poliţiştii Postului de Poliție Sălciua în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice în locul numit „Olter”, de pe raza localităţii Sălciua de Sus, l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba, în timp ce tăia, fără drept, arbori de esenţă foioasă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada mai – septembrie 2018, bărbatul, ajutat de un minor de 15 ani, ar fi tăiat şi furat, în total, 41 de arbori nemarcați de către organele silvice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax