Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Hunedoara, REŢINUT de poliţiştii din Alba. A condus un autoturism fără permis şi cu alcoolemie de 1,36 mg/l în aerul expirat

Publicat

Volan

volan 1 Un bărbat din Hunedoara a fost reţinut şi este cercetat penal după ce s-a urcat băut la volan şi, fără permis, a condus pe un drum judeţean, în zona Drâmbar (Alba). Avea alcoolemie de 1,36 mg/l.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 11.45, poliţiştii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce desfășurau activităţi de patrulare în zona târgului din localitatea Drîmbar, l-au depistat pe A.L. (48 de ani), din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,36 mg/ litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice la târg şi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a urcat la volanul autoturismului, pentru a se deplasa în municipiul Hunedoara.

Faţă de A.L. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, iar poliţiştii l-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax