Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Hunedoara sancționat de polițiști, pentru că a cules peste 40 de kg de afine din fondul forestier al localității Bistra

Publicat

Un bărbat din Hunedoara a fost sancționat contravențional de polițiștii din Bistra pentru că a recoltat din fondul forestier peste 40 de kg de fructe de pădure. Întreaga cantitate de fructe de pădure a fost confiscată, fiind lăsată în custodia Ocolului Silvic Valea Arieşului.

Vineri, poliţiştii din Bistra, împreună cu personal silvic din Ocolului Silvic Valea Arieşului au efectuat controale în Bazinetul forestier Valea – Mare, pentru depistarea persoanelor care recoltează fructe de pădure fără acordul ocolului silvic care asigură administrarea fondului forestier respectiv.

Cu această ocazie a fost identificat B.S., de 46 ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce transporta cu un autoturism, cantitatea de 41 Kg fructe de pădure (afine negre), fără a poseda documente de însoţire şi provenienţă a mărfii sau borderou de achiziţie.

Întreaga cantitate de fructe de pădure s-a ridicat în vederea confiscării, fiind lăsată în custodia Ocolului Silvic Valea Arieşului.

Faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru „recoltarea din fondul forestier naţional a produselor nelemnoase specifice, fără acordul proprietarului care asigură administrarea pădurii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax