Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Ighiu, descoperit spânzurat în locuinţa sa. Medicii nu i-au putut salva viaţa

Publicat

Un bărbat din comuna Ighiu a fost găsit spânzurat de un cuier metalic în locuinţa personală. În ciuda repetatelor manevre de resuscitare, medicii SMURD nu l-au mai putut salva.

Poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Ighiu, în legătură cu faptul că, marţi, în jurul orei 12.06, socrul său a fost găsit spânzurat în locuința sa.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului a rezultat că G.P. (50 de ani), din comuna Ighiu, fiind singur în casă, s-a spânzurat de un cuier metalic.

Medicii SMURD Alba, sosiți la fața locului, au efectuat manevre de resuscitare a acestuia timp de 40 minute, ulterior aceștia au declarat decesul bărbatului.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost evidenţiate urme de violenţă. G.P. a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax