Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ighiu, REȚINUT de polițiști. A fost prins băut şi fără permis, la volanul unui tractor neînmatriculat

Publicat

tractor

Un bărbat din comuna Ighiu a fost reținut de polițiști, după ce oamenii legii l-au prins în timp ce conducea un tractor neînmatriculat, fără să dețină permis și cu 1,35 mg/l alcool „la bord”. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 august 2022, în jurul orei 18:30, polițiștii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos au depistat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat sau neînregistrat, pe raza localității Țelna, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltare de mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar acesta a refuzat recoltarea.

Față de conducătorul auto, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax