Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ighiu, reţinut de poliţişti, după ce a furat peste 5.500 lei, bijuterii şi ţigări

Publicat

Poliţiştii din Galda de Jos l-au prins, duminică pe un bărbat de 38 de ani din Ighiu, suspect principal în cazul a două furturi dintr-o locuinţă şi un magazine din localitate. Prejudiciul este de peste 5.500 de lei.
Oamenii legii au stabilit că bărbatul a intrat într-o casă din Ighiu, în noaptea de 21/22 ianuarie şi a sustras suma de 5.300 lei şi 30 grame bijuterii din aur. În noaptea de 27/28 ianuarie, P.I. a pătruns prin efracţie într-un magazin din comuna Ighiu şi a furat 200 de lei şi 20 de cartuşe de ţigări.
Suspectul a fost reţinut pe baza de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a  bărbatului precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax