Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Ighiu, REȚINUT de polițiști după ce și-a lovit concubina. S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Publicat

pixabay free

Un bărbat din Ighiu a fost reținut de polițiști, luni, după ce și-ar fi lovit concubina. Polițiștii i-au întocmit dosar penal și au emis un ordin de protecție. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 mai 2021, în jurul orei 18,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit la o locuință din comuna Ighiu unde o femeie de 47 de ani a reclamat o faptă de violență în familie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, concubinul acesteia ar fi lovit-o peste membre, spate și față.

A fost aplicat formularul de evaluare a riscului, iar, în urma interpretării acestuia, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar ulterior, a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 mai, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax