Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din judeţul Alba, găsit decedat în toaleta unui restaurant din Vaslui. Se întorcea de la o înmormântare

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din judeţul Alba, a fost găsit decedat, miercuri, în toaleta unui restaurant din Vaslui. Persoanele care îl însoţeau au fost cele care au sunat la numărul de urgenţă 112.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul participase la o înmormântare în comuna Banca din județul Vaslui şi împreună cu persoanele care îl însoţeau, doi bărbaţi din judeţul Alba, a oprit la un local de alimentaţie publică de la marginea DE 581 pentru a bea o cafea, a mers la grupul sanitar al restaurantului şi, întrucât nu mai revenea la masă, cei doi au mers după el şi l-au găsit căzut în holul băii.

Vezi pe România24.ro și VIDEO : Medic ginecolog agresat într-o clinică privată. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei

„A fost solicitată ambulanţa, iar echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul. Moartea nu este suspectă, dar, potrivit procedurii, se va întocmi un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările vor fi efectuate de Secţia 1 Poliţie Rurală Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

Vezi pe România24.ro și Elevă în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de o colegă. Incidentul s-a petrecut în plină zi

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax