Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din judeţul Galaţi, cercetat pentru FURT la Alba Iulia. A făcut pagubă de aproape 40.000 de lei la un magazin din Cetate

Publicat

jaf magazin Un bărbat din judeţul Galaţi, care locuieşte fără forme legale la Alba Iulia este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras produse de menaj şi cosmetice dintr-un magazine din oraş. Paguba a fost evaluată la aproape 40.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 13 martie, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 36 de ani, ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt sesizat poliției la data de 5 decembrie 2014.

G.M.C., domiciliat în judeţul Galaţi, dar care locuieşte fără forme legale în Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracție, într-un magazin situat pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia și a sustras produse de menaj și cosmetice (detergenți, parfumuri, deodorant, șampoane, etc) a căror valoare a fost estimată la suma de 39.800 lei.

Cu ocazia activităților de cercetare desfășurate, polițiștii au reușit să recupereze 40% din bunurile sustrase.

Față de G.M.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax