Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din județul Hunedoara, condamnat la închisoare, prins la Cugir. Ce a făcut

Publicat

Un bărbat din județul Hunedoara, care avea pe numele său mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost prins de polițiști la Cugir.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 14 decembrie, polițiștii de investigații criminale din Cugir au identificat și reținut, pe raza orașului Cugir, un bărbat de 43 de ani, din comuna Romos, județul Hunedoara, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Orăștie.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an închisoare, pentru conducere fără permis.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. BENCHEA NICOLAE

    joi, 15.12.2022 at 16:24

    Citesc cu mare atentie toate articolele despre soferi ,despre circulatie in general,cazuri despre soferi bauti sau fara carnet si ma intreb.De ce unii care conduc bauti,fara carnet si masina neinmatriculata nu patesc nimic ,sau amenda in cel mai rau caz iar unii fara carnetfac inchisoare cum este cazul celui de la cugir?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax