Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din judeţul Hunedoara, REŢINUT la Alba Iulia. A furat bunuri din două maşini

Publicat

furt din masina

Un bărbat din Călan (Hunedoara) a fost reţinut, miercuri, de poliţiştii din Alba Iulia, pentru furt calificat. A sustras un portmoneu cu bani şi acte dintr-o maşină.

Potrivit IPJ Alba, în 4 iulie, poliţiştii Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr în vârstă de 31 ani din orașul Călan, județul Hunedoara, ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat Poliţiei la sfârşitul lunii mai 2018.

Din cercetări a rezultat că, în 29 mai, la ora 12.30, bărbatul ar fi spart geamul dreapta față al autoturismului și a sustras o geantă. În geantă se afla un portofel  ce conținea acte de identitate și alte bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de 350 lei.

Polițiștii au mai stabilit că bărbatul ar mai fi pătruns, în dimineața aceleiaşi zile, și în interiorul unui alt autoturism, prin forțarea sistemului de închidere.

Împotriva bărbatului de 31 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax