Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbat din Lupşa, amendat cu suma de 2.000 de lei pentru transport ilegal de lemne. Marfa a fost confiscată

Publicat

pol

Un bărbat de 49 de ani din comuna Lupşa, judeţul Alba a fost amendat cu suma de 2.000 de lei, după ce a fost prins transportând, într-o autoutilitară, cherestea şi lemn rotund, de esenţă molid, pentru care nu a putut prezenta documente legale.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 25/26 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti silvici din cadrul Ministerul Mediului şi Pădurilor şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Cluj-Napoca, au desfăşurat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul,  prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

Cu ocazia acestei acţiuni, pe DN 75, în comuna Bistra, a fost identificat T.D.M., de 49 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba, care conducea o autoutilitară încărcată cu 11,8 mc cherestea şi 8,227 mc lemn rotund, de esenţă molid, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax