Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Mihalț trimis în judecată după ce a amenințat un consilier local cu moartea. De la ce a pornit scandalul

Publicat

Un bărbat din satul Cistei, comuna Mihalț, a fost trimis în judecată după ce a amenințat un consilier local. Mai exact l-a amenințat cu moartea și că îi scoate mațele dacă nu îi dă o sumă de bani. 

Suma de bani ar fi fost plata pe o lucrare pe care bărbatul nu ar fi primit-o de la Primăria Mihalț. 

În data de 13 februarie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Blaj. De asemenea, motivarea instanței a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței  s-a reţinut, că ”persoana vătămată  ocupă funcția de consilier local în cadrul comisiei de buget -finanțe a primăriei comunei Mihalț.

La data de 20.07.2021, în jurul orei 18.00, pe strada principală din sat Cistei inculpatul  aflat sub influența alcoolului, s-a apropiat de persoana vătămată și a început să-i spună în mod repetat, „să-mi dai banii”, ,,să-mi dai banii pe lucrare!”, făcând referire la o presupusă datorie pe care primăria Mihalț ar fi avut-o față de el.

Persoana vătămată i-a recomandat să meargă la primăria Mihalț, la serviciul de contabilitate pentru a discuta despre această problemă, după care, s-a îndepărtat de inculpat, la o distanță de aproximativ 5-6 metri, cu intenția de a-și continua deplasarea spre domiciliu.

În acest context, inculpatul s-a dus după persoana vătămată și l-a amenințat, spunându-i ,,Te omor, te crăp în două și îți scot mațele!” apoi a continuat să repete ,,Să-mi dai banii!”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul va fi judecat pentru amenințare. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax