Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Munţii Apuseni, dat în urmărire de şapte ani, prins de poliţişti la Cîmpeni. Va sta patru ani după gratii, pentru tentativă de omor calificat

Publicat

arestat, catuse Un bărbat condamnat pentru tentativă de omor calificat acum şapte ani a fost prins de poliţişti, la Cîmpeni şi transportat la penitenciar. Urmărit naţional şi internaţional, Dorel Teodor Pleşa va sta patru ani după gratii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Cîmpeni l-au depistat, pe strada Libertăţii din oraş, pe P.D.T. de 41 de ani, din comuna Scărişoara, judeţul Alba, posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Alba în noiembrie 2008, fiind condamnat la 4 ani închisoare pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Bărbatul era dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional, pe numele său existând şi un mandat european de arestare emis în data de 25 august 2009.

P.D.T. a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax