Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Mureș, reținut de polițiștii din Alba pentru furt. A sustras 2000 de lei de la o persoană, în târgul din Abrud

Publicat

politie

duba politie 1 Un bărbat de 38 de ani din județul Mureș a fost reținut de polițiștii din Alba după ce, în noiembrie 2014, cu ocazia târgului lunar organizat pe raza oraşului Abrud, a sustras din buzunarul hainei unei persoane suma de 2.000 lei.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, a fost identificată persoana bănuită de comiterea, în cursul lunii noiembrie 2014, a unei infracţiuni de furt.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în data de 24 noiembrie 2014, cu ocazia târgului lunar organizat pe raza oraşului Abrud, un bărbat de 38 de ani, din judeţul Mureş a sustras din buzunarul hainei unei persoane, suma de 2.000 lei.

Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, fiind luată şi măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax