Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ocna Mureș, arestat preventiv. Și-a atacat fosta iubită cu un cuțit. Femeia a suferit multiple răni

Publicat

Un bărbat de 33 de ani din Ocna  Mureș, Trandafir Bujor R., a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este cercetat penal după ce și-a atacat fosta iubită cu un cuțit. 

A lovit-o pe acesta cu arma albă și i-a provocat răni în spate și pe burtă. Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 15 august.

Potrivit IPJ Alba la data de 14 august 2024, polițiștii din Ocna Mureș au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din Ocna Mureș, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în data de 13 august 2024, bărbatul de 33 de ani ar fi agresat-o pe fosta concubină, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Fărău, cu un obiect ascuțit, provocându-i leziuni în zona toracelui, a spatelui și a abdomenului, pentru a căror îngrijire ar fi necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de miercuri, 14 august 2024, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Aiud, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate