Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ocna Mureș, cu dosar penal pentru conducere fără permis. A prezentat polițiștilor un permis, suspect că ar fi fals

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

Un bărbat din Ocna Mureș s-a folosit de un permis în legătură cu care există suspiciunea că e fals, pentru a conduce pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 decembrie 2019, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din Ocna Mureș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul a încercat să-i inducă în eroare pe polițiști, prezentând un permis de conducere italian în legătură cu care există suspiciunea că este fals.

Față de bărbat a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, iar polițiștii continuă cercetările cu privire la permisul prezentat de bărbat la control.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax