Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ocna Mureș, reținut de polițiști. A încălcat ordinul de protecţie și şi-a agresat mama

Publicat

duba politie

Un bărbat de 32 de ani din Ocna Mureș a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a agresat mama, în incinta unei societăți comerciale. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 martie 2024, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 32 de ani, din Ocna Mureș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și încălcarea de către o persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protective a oricăreia dintre masurile dispuse.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 26 martie 2024, în timp ce se afla într-o societate comercială din Lunca Mureșului, ar fi agresat-o pe mama sa, în vârstă de 53 de ani și ar fi încălcat prevederile unui ordin de protecție, emis de Judecătoria Aiud, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de aceasta.

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax