Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ocna Mureș, trimis în judecată după ce a amenințat mai mulți oameni cu maceta: Voi trei veți dispărea!

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș care momentan se află în arest preventiv la sediul IPJ Alba, a fost trimis în judecată pentru mai multe capete de acuzare. 

Mai exact, bărbatul va fi judecat de magistrații Judecătoriei Aiud pentru amenințare și loviri sau alte violențe. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 11 iulie. Faptele pentru care bărbatul va fi judecat s-au petrecut recent, în data de 8 iulie 2023.

Acesta a amenințat mai multe persoane cu o macetă dar și a si tăiat alte două persoane cu un cutter.

Faptele care l-au adus pe bărbat în arest preventiv, iar acum trimis în judecată sunt relatate pe scurt de magistrați, în motivarea instanței.

Potrivit acestora, ”în data de 08.07.2023, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla la domiciliul persoanei vătămate din Ocna Mureș, având asupra sa, disimulată, o macetă, inculpatul a adresat amenințări cu acte de violență persoanelor vătămate spunându-le: Voi trei veți dispărea! și, ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla la domiciliul persoanei vătămate Ocna Mureș, a aplicat lovituri cu un cutter persoanelor vătămate cauzându-le leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale”, au reținut procurorii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax