Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ocna Mureș, trimis în judecată după ce câinele său a atacat o femeie, pe stradă. Cum s-a întâmplat incidentul

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș s-a ales cu un dosar penal și apoi cu o trimitere în judecată, după ce câinele său a mușcat o femeie de picior. Câinele era un metis dintr-o rasă ce intră sub incidența legii câinilor periculoși. 

Mai exact, bărbatul a fost trimis în judecată pentru infracţiuni privind regimul de deţinere al câinilor agresivi şi periculoşi (O.U.G. nr. 55/2002) neluarea de către proprietarul căinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire atacului canin asupra unei persoane.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud, în data de 28 iunie 2022, însă nu a primit un prim termen de judecată.

Reprezentanții instanței au precizat, pentru alba24.ro, că fapta s-a petrecut în data de 30 iunie 2021. Câinele era cunoscut în comunitate ca fiind unul agresiv.

La un moment dat, în timp ce se afla pe o stradă din Ocna Mureș, bărbatul nu a luat toate măsurile necesare, iar câinele a atacat. A mușcat o femeie de gambă, răni ce au avut nevoie de aproape 10 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul riscă, potrivit legii, o pedeapsă cuprinsă între 6 luni și 3 ani sau amendă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate