Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Petreşti amendat cu 7.500 de lei de jandarmi. A înjurat forţele de ordine, după ce fiul său a fost prins la furat

Publicat

actiune politie

Un bărbat din Petreşti s-a ales cu 7.500 de lei amendă pentru că a împiedicat jandarmii să-și îndeplinească atribuțiile legale. S-a opus ca oamenii legii să-l conducă pe copilul său minor la secţia de Poliţie, după ce acesta, alături de alţi doi, a fost prins la furat. Bărbatul a devenit agresiv şi i-a înjurat pe jandarmi.

Potrivit Jandarmeriei Alba, sâmbătă, un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe o stradă din Petrești unde a fost sesizat, prin apel la 112, un furt la o locuință. Cele sesizate s-au confirmat, trei minori încercau să sustragă din curtea casei niște grinzi, aceștia fiind surprinși în flagrant  de către proprietar. Unul dintre aceștia a fost văzut la fața locului de către jandarmi, iar ceilalți doi  în imediata apropiere.

Echipajul de jandarmi sosit a condus minorii la secţia de poliţie a municipiului Sebeș, moment în care tatăl unuia dintre copii a devenit agresiv, aducând injurii forțelor de ordine. Mai mut decât atât, acesta a încercat să-i împiedice pe jandarmi în conducerea celor trei minori la secție, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Alba. 

„În încercarea de a fi legitimat, bărbatul s-a opus vehement, a devenit mai agresiv și a continuat să-și manifeste nemulțumirea într-un mod necivilizat”, potrivit sursei citate.

Pentru proferarea de injurii, refuzul de a se legitima și împiedicarea forțelor de ordine să-și îndeplinească obligațiile de serviciu privind conducerea unei persoane la sediul poliției, bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 7.500 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax