Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Petroşani, REŢINUT de poliţiştii din Sebeş. A furat 40.000 de lei, 11 telefoane mobile şi alte bunuri

Publicat

catuse

arestatPoliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat din Petroşani, judeţul Hunedoara, cercetat de comiterea unui furt de la o societate comercială din Sebeş, faptă sesizată în 25 noiembrie 2016. A sustras 40.000 de lei, telefoane mobile şi alte bunuri.

Este vorba de C.P.C. (35 de ani), identificat miercuri de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş.

În noaptea de 24/25 noiembrie 2016, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta societăţii şi a sustras suma de 40.000 de lei, 11 telefoane mobile precum şi alte bunuri.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a bănuitului, în 22 martie, poliţiştii din Sebeş au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia, în municipiul Petroşani.

Până acum, poliţiştii au reuşit recuperarea celor 11 telefoane mobile, în valoare de 8.000 de lei, sustrase din incinta societăţii păgubite.

Faţă de C.P.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii din Sebeş continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a bărbatului, identificarea eventualilor complici şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax