Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Roșia de Secaș, prins la volan beat și cu permisul suspendat. Nu este la prima abatere

Publicat

Polițiștii rutieri din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din comuna Roșia de Secaș, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducere cu permisul suspendat.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a fost depistat de polițiști, în 05 februarie 2020, pe raza localității Tău, comuna Roșia de Secaș, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.

Întrucât șoferul autoturismului emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, refuzând, de asemenea, să se supună recoltării mostrelor se sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul nu se afla la prima abatere la regimul rutier, acesta fiind cercetat și pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, faptă care a fost constatată în cursul lunii aprilie 2019.

sursă foto: Arhiva Alba24, imagine cu rol reprezentativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax