Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Roşia de Secaş, REŢINUT de Poliţie. Este cercetat în trei dosare penale, pentru conducere fără permis

Publicat

catuse

Un bărbat din Roşia de Secaş a fost reţinut de Poliţie după ce a fost depistat în trafic, a treia oară, la volanul unei autovehicul, fără permis. Acum a fost oprit în comună, însă anterior poliţiştii l-au mai prins la volan fără permis şi la Sălişte şi la Blaj.

Potrivit IPJ Alba, în 24 mai, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din comuna Roşia de Secaş, au oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 66 de ani, din Roşia de Secaş, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de  conducere fără permis şi a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul mai este cercetat în alte două dosare penale, tot pentru conducere fără permis, fapte constatate în Sălişte, judeţul Sibiu şi în Blaj.

Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax