Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Roşia Montană care şi-a alungat familia de acasă, obligat de Poliţie să-şi părăsească locuinţa

Publicat

politie

Un bărbat care obişnuia să provoace scandal şi să-şi alunge familia de acasă s-a ales cu ordin de protecţie provizoriu împotriva sa. Acesta a fost emis de poliţiştii din Roşia Montană.

Oamenii legii au fost chemaţi să intervină la o locuinţă din comuna Roşia Montană, joi, 17 ianuarie. Au fost semnalaţi, că, în mod frecvent, sunt provocate scandaluri.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 49 de ani, în mai multe rânduri a venit acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi, noaptea, a alungat-o din locuinţă pe concubina sa şi pe cei trei copii.

Poliţiştii au aplicat formularul prevăzut de Ordinul 146 /2578 / 2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică, iar în urma răspunsurilor primite a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Agresorul a fost nevoit să părăsească locuinţa şi va trebui să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de victimele sale.

Obligaţiile şi interdicţiile dispuse de poliţist împotriva agresorilor, prin ordinele de protecţie provizorii, devin obligatorii imediat după emiterea acestora, fără somaţie şi fără trecerea vreunui termen.

Cu ocazia evacuării temporare din locuinţă, agresorului i se oferă timpul strict necesar pentru ca acesta să îşi poată lua asupra sa documentele de identitate, bani, medicamentele sau alte bunuri personale de strictă necesitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax