Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Sălaj, cu dosar penal pentru înşelăciune, la Alba Iulia. A vândut o maşină casată în Germania

Publicat

masini second hand

Un bărbat din Sălaj este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia, după ce i-a vândut unui localnic o maşină ce nu putea fi înmatriculată, pentru că fusese casată în Germania. Dosarul penal a fost deschis pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Potrivit IPJ Alba, în 17 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din judeţul Sălaj, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de înşelăciune, faptă comisă în dauna unui cetăţean din Alba Iulia.

În februarie 2018, bărbatul ar fi vândut cetățeanului din Alba Iulia, contra sumei de 3.500 de euro, un autoturism provenit din Germania.

În momentul în care cumpărătorul a făcut inspecţia tehnică periodică a autoturismului, a constatat că acesta figura ca şi casat, în ţara de provenienţă, în baza unui program de înnoire al parcului auto (rabla), iar prin urmare, autoturismul nu putea fi înmatriculat în niciun stat membru al Uniunii Europene.

Faţă de bărbatul de 43 de ani, din judeţul Sălaj, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax