Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Sântimbru, reţinut după ce s-a întors acasă, deşi Poliţia i-a interzis să se apropie de familie

Publicat

catuse

Bărbatul din Sântimbru, care şi-a bătut luni soţia, a primit interdicţie de la Poliţie să se mai apropie de familie, dar nu l-a respectat şi s-a întors acasă, a fost reţinut.

Potrivit IPJ Alba, marţi, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat de 52 de ani, din comuna Sântimbru, care este cercetat pentru violenţă în familie şi încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecţie provizoriu. Va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Luni, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Sântimbru, cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool, soţul său a agresat-o, iar ea a fost nevoită să-şi părăsească locuinţa.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului i-au deschis bărbatului dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu, potrivit căruia bărbatul era obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de soţia sa, membrii familiei sale şi de locuinţă.

Însă în jurul orei 21.30, bărbatul s-a întors la locuinţa comună, iar poliţiştii au constatat încălcarea ordinului provizoriu de protecţie, pe numele său fiind întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “încălcarea masurilor prevăzute in ordinul de protecţie provizoriu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax