Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Săsciori, reținut de Poliție pentru că nu a respectat ordinul de protecție emis de instanță. Ce a făcut

Publicat

Un bărbat din comuna Săsciori a fost reținut de Poliție pentru că nu a respectat prevederile unui ordin de protecție. Avea obligația să nu se apropie de casa mamei sale.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 2 februarie, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 61 de ani, din comuna Săsciori, cu privire la faptul că fiul său s-a apropiat de imobilul în care aceasta locuiește și se manifestă violent.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 42 de ani, care, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție, emis de instanța de judecată, la data de 30 septembrie 2021, care prevede păstrarea unei distanțe față de mama sa și față de domiciliul acesteia, ar fi încercat să pătrundă în locuință și ar fi făcut scandal.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax