Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Sebeș, arestat preventiv pentru 29 de zile. A furat bunuri de 5000 de lei din locuința unui cetățean

Publicat

Un bărbat de 34 de ani din Sebeș este arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce oamenii legii au descoprit că acesta ar fi autorul unui furt produs pe raza localității Lancrăm. Acesta a sustras din locuința unui cetățean bunuri în valoare totală de 5000 de lei.

La data de 11.01.2013, Vasile P.M., de 34 de ani, din Sebeş, cercetat alături de alţi 3 suspecţi într-un dosar penal privind un furt dintr-o locuinţă, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe bărbat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Reamintim că,  în data de 10.01.2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, comis în noaptea de 21/22.11.2012.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că Vasile P.M., de 34 de ani, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu S.C.M., de 18 ani şi doi minori de 17 ani, toţi din municipiul Sebeş, au pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Lancrăm, de unde au sustras mai multe scule, bunuri în valorare totală de 5.000 de lei.

Toate bunurile sustrase au fost depozitate de suspecţi în subsolul unei case aflată în construcţie, loc de unde au fost recuperate de poliţişti şi restituite persoanei păgubite.

Faţă de Vasile P.M. a fost luată inițial măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax