Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Sebeș cercetat penal. A furat o bicicletă din fața unui magazin din oraș

Publicat

bicicleta

Poliţiştii din Sebeş au recuperat o bicicletă ce a fost furată din faţa unui magazin din oraş în data de 15 noiembrie. Persoana care a furat-o, un bărbat de 31 de ani va fi cercetat penal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 noiembrie 2018, în jurul orei 18.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că i-a dispărut bicicleta pe care o lăsase în faţa unui magazin din oraş, în care intrase pentru a face cumpărături.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeş, chiar în timp ce se deplasa, înspre locuinţa sa, cu bicicleta furată.

Bicicleta, în valoare de 1.200 de lei, a fost recuperată şi restituită păgubitului, iar faţă de bărbatul bănuit de furt, poliţiştii au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax