Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Sebeș, cercetat penal, după ce ar fi furat zeci de jante auto, dintr-un atelier de vulcanizare

Publicat

Un bărbat din Sebeș este cercetat penal după ce ar fi furat zeci de jante auto dintr-un atelier de vulcanizare. Faptele s-au petrecut în aprilie 2022.

Potrivit IPJ Alba, joi, 2 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 59 de ani, din Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 19 aprilie 2022.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 16-18 aprilie 2022, profitând de faptul că poarta de acces în incinta unei vulcanizări auto ar fi fost lăsată deschisă, bărbatul ar fi pătruns în incinta acesteia și ar fi sustras, în mai multe rânduri, un număr total de 40 de jante auto.

Valoarea bunurilor furate, estimată de către păgubit, este de 5.000 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax