Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Sebeș cercetat penal după ce și-a amenințat concubina cu acte de violență. Femeia declară că trăiește în teroare

Publicat

Un bărbat din Sebeş riscă dosar penal după ce şi-a ameninţat concubina cu acte de violenţă. Jandarmii au fost cei care l-au împiedicat să-şi pună intenţiile în aplicare.

Incidentul s-a petrecut duminică, 16 decembrie, într-un bloc de locuinţe situat pe strada M. Kogălniceanu din municipiul Sebeş şi a fost semnalat prin apel la 112. La faţa locului jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani – B. G., domiciliat în Sebeş – care, din primele verificări, şi-ar fi ameninţat concubina că o va bate şi-i va distruge obiectele personale. Mai mult, femeia le-a relatat jandarmilor că trăieşte într-o continuă teroare din cauza violenţelor verbale la care este supusă constant de concubin, iar apelul la 112 se justifică prin faptul că duminică a fost convinsă că acesta îşi va pune ameninţările în practică. Motivul acestei situaţii tensionate ar fi conflictul dintre intenţia femeii de a pune capăt relaţiei de concubinaj şi refuzul bărbatului de a accepta despărţirea.

Intervenţia echipajului de jandarmerie a pus capăt incidentului şi a prevenit escaladarea violenţei. În cauză, au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii de către agresor a infracţiunii de ameninţare. Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax