Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Sebeș, condamnat de două ori pentru ca a condus beat și fără carnet, trimis iar în judecată pentru fapte similare

Publicat

Un bărbat din Sebeș recidivist și aflat în arest preventiv după ce a condus beat și fără carnet, a fost trimis în judecată de magistrații din oraș. 

Din câte se pare acesta nu este la prima abatere și în doar doi a fost condamnat de două ori pentru conducere sub influența băturilor alcoolice și fără carnet. 

O nouă trimitere în judecată a venit în data de 30 iulie 2024, când dosarul a trecut de cameră preliminară. Acesta se află în arest preventiv după ce în data de 6 iunie 2024 a fost prins de polițiști beat la volan.

”La data de 06.06.2024 a fost surprins, din nou, de către organele de poliție conducând autovehicule pe drumurile publice, deși avea dreptul de a conduce anulat și cu o alcoolemie în sânge în jurul valorii de 2 g/l”, au notat oamenii legii.

În trecut bărbatul a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiuni similare (condamnare în data de 24 august 2021). De asemenea, în 5 aprilie 2022 a fost condamnat după ce a fost prins beat la volan la o amendă penală ”tocmai în vederea evitării unei executări a pedepsei în regim de detenție”, au notat magistrații.

Acum acesta va ajunge iar în fața judecătorilor din Sebeș. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate