Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Sebeş, REŢINUT de Poliţie. A furat maşina fratelui său, a condus-o fără permis şi a provocat ACCIDENT

Publicat

politie

Un bărbat din Sebeş a fost reţinut de Poliţie după ce a furat autoturismul fratelui său şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe drumurile publice şi a provocat un accident soldat cu pagube materiale. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi recoltării mostrelor de sânge.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 8.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că o rudă de-a sa i-a sustras autoturismul.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 22/23 septembrie 2018, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Sebeş ar fi sustras cheile unui autoturism, profitând de faptul că proprietarul acestuia dormea, l-a condus pe străzile din municipiul Sebeş, iar pe strada Augustin Bena a pierdut controlul asupra acestuia, avariindu-l.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii i-au solicitat bărbatului să fie de acord cu testarea cu aparatul etilotest sau cu prelevarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristina

    marți, 25.09.2018 at 06:20

    Mai multe strazi au ramas fara curent electric ore in sir, din cauza faptului ca masina a doborat un stalp de electricitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax