Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Sebeș, REȚINUT de polițiști. A provocat un accident rutier, în timp ce conducea fără permis

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Acesta nu se află la prima abatere.

Potrivit IPJ Alba, la data 17 mai 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un bărbat, de 59 de ani, din Sebeș, care este cercetat pentru conducere fără permis.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 16 mai 2022, în jurul orei 23.00, cu toate că avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, a condus un autoturism pe DN 14B și a intrat în coliziune cu un autovehicul, rezultând doar pagube materiale.

Bărbatul nu se află la prima abatere de acest fel, în perioada aprilie – mai 2022, acesta a mai fost depistat de polițiști de trei ori, în timp ce conducea un autoturism  având permisul de conducere suspendat.

În cursul zilei de azi, 18 mai, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax