Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Sebeș, tâlhărit pe stradă după ce a câștigat la jocuri de noroc. Doi tineri din municipiu, REȚINUȚI de polițiști

Publicat

Un bărbat de 54 de ani din Sebeș a fost tâlhărit pe stradă, după ce a câștigat 13.000 de lei la jocuri de noroc. Doi tineri de 24 respectiv 35 de ani din Sebeș au au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați pentru pentru tâlhărie și complicitate la tâlhărie. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 ianuarie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat și reținut doi tineri, de 24 și 35 de ani, din municipiul Sebeș, care sunt bănuiți de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată.

Din cercetări a rezultat că, în dimineața zilei de 18 ianuarie, în jurul orei 05.00, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Sebeș, tânărul de 24 de ani l-ar fi atacat pe un bărbat, de 54 de ani, din Sebeș și, prin violență, l-ar fi deposedat de suma de 13.000 de lei pe care victima o câștigase la jocuri de noroc. Se pare că tânărul de 35 de ani l-ar fi sprijinit pe cel de 24 de ani, prin aceea că s-ar fi asigurat că victima era singură, la momentul atacului.

Prejudiciul a fost recuperat integral și a fost restituit păgubitului, iar față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax