Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Sebeș, trimis în judecată după ce a spart geamurile unui BMW și și-a agresat fosta soție

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost trimis în judecată pentru distrugere și violență în familie. Dosarul a primit ”undă verde” din partea magistraților din oraș, în data de 16 aprilie 2024. 

Faptele pentru care acesta va fi judecat sunt vechi, din 2019. însă dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în urmă cu câteva zile. 

Potrivit magistraților, victima era pe atunci fosta soție cu care se afla în prag de divorț.

Una dintre fapte s-a petrecut ”la data de 20 iulie 2019, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla la locuința personală. Atunci, pe fondul geloziei, inculpatul a agresat-o fizic pe soția sa de la acea vreme, cu care se afla în proces de divorț, strângând-o de mâini, cu scopul de a o împiedica să iasă din imobil, ceea ce i-a cauzat leziuni traumatice vindecabile în 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Cu aceeași ocazie, inculpatul a distrus cu intenție geamurile autoturismului marca BMW aparținând persoanei vătămate spărgând geamul de la șofer și pe cele ale protierelor din spate, în timp ce aceasta din urmă se afla împreună cu fosta soție în interiorul vehiculului”, au notat magistrații Judecătoriei Sebeș.

La mai bine de trei ani de la comiterea faptei, bărbatul a fost trimis în judecată pentru distrugere și violență în familie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu Muntean

    joi, 25.04.2024 at 08:11

    pe cele ale protierelor din

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax