Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Sebeșel, agresat și amenințat de trei tineri care au intrat în curtea acestuia. Unul dintre agresori a fost REȚINUT

Publicat

Un tânăr din comuna Săsciori, cercetat pentru lovire, amenințare, distrugere și violare de domiciliu, a fost reținut de polițiști. Împreună cu alți doi tineri ar fi pătruns în curtea locuinței unui cunoscut și l-ar fi amenințat și agresat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 aprilie 2022, polițiștii Secție 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din localitatea Sebeșel, comuna Săsciori, care este cercetat, alături de un tânăr de 20 de ani și de un minor de 15 ani, ambii din Sebeșel, pentru amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

Se pare că, în seara zilei de 15 aprilie, pe fondul unui conflict spontan, cei trei ar fi distrus poarta de acces al unui imobil, care aparține unui bărbat de 60 de ani, din Sebeșel, ar fi pătruns, fără drept, în curte și l-ar fi agresat și amenințat proprietar.

Incidentul a fost semnalat, prin 112, de către o rudă a victimei, iar la fața locului a intervenit și un echipaj al ambulanței, care l-a transportat pe bărbatul de 60 de ani la spital, pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax