Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Serbia, depistat cu ședere ilegală în Alba. Ce măsuri au luat polițiștii de la Imigrări

Publicat

politie

Un bărbat din Serbia a fost depistat cu ședere ilegală în Alba, de către poliţiştii de imigrări. Aceștia au desfășurat o acțiune, duminică, de combatere a șederii ilegale a cetățenilor străini. 

Din cercetări a reieșit că bărbatul, în vârstă de 63 de ani, din Serbia, a intrat legal în România, însă nu a părăsit teritoriul statului român la expirarea dreptului de şedere.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, pe numele bărbatului a fost emisă decizie de returnare, cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul ţării noastre, fiind instituită și măsura interzicerii intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de 6 luni.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax