Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbat din Sohodol, găsit decedat în locuinţa sa. Suferea de hemoragie cerebrală, după ce a căzut de pe bicicletă

Publicat

Un bărbat de 55 de ani din comuna Sohodol a fost găsit decedat în locuinţa sa. Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au constatat că persoana se afla pe un scaun, lângă pat, iar la o examinare exterioară a acestuia s-au observat excoriaţii la nivelul feţei, capului şi membrelor inferioare.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, iar, în urma necropsiei, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi a fost cauzată de o hemoragie cerebrală, consecinţa unui traumatism cranian cu fractură de boltă craniană. Leziunile aveau o vechime de 12-24 ore.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că în noaptea de 19/20.05.2011 bărbatul a participat la un priveghi în satul Gura Sohodolului, unde a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 02.00 a plecat cu bicicleta spre locuinţa sa. Cu ocazia cercetării la faţa locului, într-o anexă a locuinţei sale a fost găsită bicicleta, având ghidonul rupt la baza de fixare a acestuia, fără a fi detaşat de partea de suport.

Poliţiştii au mai stabilit că, vineri după masa, în jurul orelor 16.00, persoana decedată a fost vizitată la domiciliu de către sora sa, iar din declaraţia acesteia nu a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost victima vreunei agresiuni fizice. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax