Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Șona, lovit cu bâta în cap pentru că plimba vitele pe stradă. Agresorul a sunat la 112

Publicat

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Șona, a sunat la 112, în după amiaza zilei de sâmbătă, 19 octombrie, să raporteze că a lovit un alt bărbat cu o bâtă peste cap. Incidentul a pornit de la faptul că victima conducea o cireadă de vite pe stradă. Bărbatul lovit a fost transportat la spital, iar agresorul s-a ales cu dosar penal și control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 octombrie 2019, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 59 de ani, din comuna Șona, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În după amiaza zilei de 19 octombrie, în jurul orei 16.40, între bărbatul reținut și un bărbat de 56 de ani, din aceeași comună, s-a produs un conflict spontan din cauză că cel din urmă conducea o cireadă de vite, pe stradă.

În timpul conflictului, bărbatul de 59 de ani l-ar fi lovit pe celălalt, cu o bâtă, în zona capului, provocându-i leziuni pentru a căror îngrijire a fost necesară transportarea la spital.

Incidentul a fost semnalat, prin 112, chiar de către agresor.

Acesta a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax