Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Sovata, cu dosar penal la Alba Iulia. A furat o bicicletă în valoare de 800 de lei, din scara unui imobil

Publicat

bicicleta Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din judeţul Mureş care a sustras o bicicletă lăsată neasigurată, în scara unui imobil. Poliţiştii transmit recomandări pentru prevenirea acestor fapte.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 22 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe K.R., de 34 de ani, din Sovata, judeţul Mureş ca persoană bănuită de comiterea furtului unei biciclete în valoare de 800 de lei.

În 18 noiembrie, seara, a pătruns în scara unui imobil de strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia şi a sustras o bicicletă lăsată neasigurată.

Faţă de K.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Pentru prevenirea furturilor de biciclete, Poliţia recomandă:

Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt! Este recomandat să utilizaţi întotdeauna două sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei: unul dintre sistemele de siguranţă trebuie să asigure cadrul, roata din spate şi corpul de care este asigurată bicicleta, iar celălalt sistem trebuie să treacă prin cealaltă roata şi cadrul bicicletei. Prin acest mod se elimină şi riscul de a vă fi sustrase roţile!

Nu vă lăsaţi niciodată bicicleta neasigurată! Parcaţi bicicleta doar în locurile special amenajate! Scările de bloc sau alte anexe sunt locurile în care hoţii acţionează cel mai des.

Nu cumpăraţi biciclete a căror provenienţă nu poate fi justificată sau al cărui preţ este foarte mic. Hoţii vor să vândă imediat bicicleta sustrasă. Refuzați astfel de chilipiruri şi în acest mod îi descurajați pe cei care le sustrag.

În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax