Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Stremț, arestat preventiv. A condus fără permis, cu alcoolemie de 1,38 și avea deja dosar penal

Publicat

catuse

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Stremț, a fost arestat preventiv, după ce a fost prins la volan fără permis și cu alcoolemie de 1,38. De asemenea, acesta mai era cercetat pentru fapte similare.

Bărbatul a fost depistat în 6 octombrie, în jurul orei 16.20, de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Stremț, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru  care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au constatat ulterior că bărbatul era cercetat, sub control judiciar, pentru fapte similare, constatate la sfârșitul lunii septembrie.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore.

Apoi bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și instanței de judecată, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv și a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax