Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Șugag, cercetat pentru tulburare de posesie. A cultivat lucernă, timp de doi ani, pe terenul unei alte persoane

Publicat

lucerna Un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna Șugag este cercetat de polițiști pentru tulburare de posesie. Acesta a cultivat lucernă în mod abuziv, în ultimii doi ani, pe terenul care aparținea unei alte persoane.

La data de 15 iulie, poliţiştii Postului de Politie Berghin, au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 8 iulie, în jurul orelor 19.00-20.00, C.N., de 62 de ani, din comuna Șugag, judeţul Alba, a ocupat prin strămutarea semnelor de hotar, un teren, cultivând pe acesta lucernă.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că C.N a cultivat lucernă în mod abuziv în ultimii 2 ani pe terenul aparţinând unei alte persoane. Totodată, C.N. s-a deplasat la terenul mai sus menționat și a smuls din pământ țărușii de lemn care stabileau limitele acestuia.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșiri infracțiunii de tulburare de posesie, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 256 alineatul 1 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax