Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Șugag, urmărit internațional pentru trafic de migranți, prins în Vama Borș. Avea mandat de arestare emis în Franța

Publicat

Un bărbat de 38 de ani din comuna Șugag, urmărit internațional, a fost prins în Vama Borș. Avea mandat european de arestare emis în Franța pentru trafic de migranți.

Potrivit unor surse, acesta este șofer de TIR.

Luni, 9 mai, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale împreună cu polițiști de la Postul de Poliție Șimian din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au preluat din PTF Borș un bărbat de 38 de ani, din comuna Șugag, județul Alba, urmărit internațional. De asemenea, au mai preluat și un bărbat de 44 de ani din comuna Foltești, județul Galați.

Autoritățile judiciare franceze au emis pe numele bărbatului de 38 de ani un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea, pe teritoriul Franței, a infracțiunii de grup infracțional organizat și trafic de migranți, potrivit IPJ Bihor.

În ceea ce privește bărbatul din Galați, autoritățile judiciare belgiene au emis pe numele acestuia mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea, pe teritoriul Belgiei, a infracțiunii de grup infracțional organizat și trafic de migranți.

În ambele cazuri, schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale i-au prezentat pe cei doi unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele fiecăruia câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbații au fost încarcerați în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar marți vor fi prezentați la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare din Belgia, respectiv din Franța.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax