Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Târgu Mureș, cu dosar penal în Alba. A fost prins în flagrant delict în timp ce fura trei stupi de albine

Publicat

Un bărbat din Târgu Mureș s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat după ce a sustras trei stupi de albine, amplasați pe un teren din localitatea Balomiru de Câmp.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 aprilie 2019, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat încearcă să sustragă stupi de albine amplasați pe un teren din localitatea Balomiru de Câmp.

Patrule de siguranță publică s-a deplasat imediat la locul indicat de apelant unde l-au identificat pe un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în timp ce transporta, cu un autoturism, 3 stupi de albine ce tocmai fuseseră furați.

Stupii au fost restituiți păgubitului, iar față de bărbatul din Târgu Mureș a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax