Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Teiuș, cercetat de polițiști. A furat un lanț de aur și alte bunuri din vestiarul unei echipe de fotbal din oraș

Publicat

pol

Un bărbat de 38 de ani din Teiuș este cercetat de polițiști după ce a furat din vestiarul unei echipe de fotbal mai multe bunuri, printre care și un lănțișor de aur în valoare de 1.650 de lei. Bunul a fost înapoiat sportivului.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Teiuş l-au identificat, joi, pe suspectul de comiterea a două furturi, din vestiarul unei echipe de fotbal din Teiuş, fapte în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în lunile martie şi aprilie 2013.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 16 martie, Cosmin A., de 38 de ani, din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns în vestiarul echipei de fotbal de unde a sustras un lănţişor de aur, în valoare de 1.650 lei, aparţinând unui sportiv din Teiuş.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că în data de 10 aprilie, suspectul a pătruns în acelaşi vestiar de unde a sustras suma de 100 de lei din buzunarul hainei unui alt sportiv ce se afla la antrenament.

Până în prezent poliţiştii au reuşit recuperarea lănţişorului de aur care a fost restituit păgubitului.

Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax