Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Teiuș, cercetat penal după ce a intrat într-o casă și l-a lovit pe proprietar. Agresorul trebuia să fie în carantină

Publicat

masina politie

Un bărbat din Teiuș s-a ales cu dosar penal pentru agresiune și amendă pentru nerespectarea carantinei. Acesta ar fi intrat într-o locuință și l-a lovit pe proprietar.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 21.30, polițiștii din Teiuș au intervenit la o locuință din oraș, unde un cetățean a sesizat faptul că un bărbat ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa și l-ar fi agresat.

Polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din Teiuș, față de care a fost întocmit dosar penal, pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Cu ocazia verificării lui, în bazele de date, s-a constatat că ar fi trebuit să se afle la domiciliu, fiind carantinat, ca urmare a revenirii din străinătate.

A fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, în conformitate cu Legea 55/2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax