Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Teiuș, cu dosar penal. Ar fi sustras peste 170 de litri de motorină, din rezervorul unui utilaj de pe Autostrada A10

Publicat

motorina

Un bărbat din Teiuș a fost depistat de polițiști, în trafic, cu peste 170 de litri de motorină, în autoturism. Combustibilul ar fi fost sustras din rezervorul unui utilaj, care aparține societății comerciale la care este angajat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iulie 2021, polițiștii din Teiuș au întocmit un dosar de cercetare penală față de un bărbat, de 50 de ani, din Teiuș, care este bănuit de furt.

Se pare că, bărbatul ar fi sustras 175 de litri de motorină din rezervorul unui utilaj aflat la un punct de lucru al autostrăzii Sebeș – Turda. În autoturismul acestuia au fost găsite 7 canistre, a câte 25 de litri, pline cu motorină, pentru care nu a putut justifica proveniența.

Polițiștii l-au identificat, în noaptea de 10/11 iulie, în jurul orei 02.20, în trafic, pe strada Horea din Teiuș.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, iar cantitatea de combustibil a fost ridicată și indisponibilizată, urmând a fi predată societății păgubite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax